VLADAVINA STRIJELCA

Horoskopski znakovi koji bi ovih dana mogli prekinuti romantičnu vezu

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Ušli smo u vladavinu Strijelca, znaka koji predstavlja prijateljstvo i suosjećanje, ali donosi naivnost, budi natjecateljsko ponašanje i dozu oholosti.

Zato će nam početak njegove vladavine donijeti mnoštvo izazova, a neki od njih odnosit će se i na prekide romantičnih odnosa. Četiri horoskopska znaka bit će u velikom iskušenju da prekinu vezu, a nekima to možda doista i pođe za rukom.

BIK

Veselili ste se ovim tjednima zbog mnogih razloga, ali ono što možda niste očekivali je da će partner dovesti vašu vezu u područje "moramo razgovarati" i "vrijeme je da prekinemo".

Sigurni ste u svoj odgovor, a želja da budete slobodni i "single" nije vam samo privlačna u teoriji već se čini kao obećanje mira na kraju vrlo napornoga puta.

Do takvog je rezultata dovela činjenica da se vi i vaš partner jednostavno ne možete dogovoriti oko ničega i sve što ste nekada imali zajedničko, sada vam postaje neodrživo.

BLIZANAC

Niste htjeli da dođe do toga, ali sada ste vi protiv njega ili nje. Ne želite nastaviti žrtvovati svoje zdravlje u korist tuge i očaja, a upravo vam takve emocije trenutno donosi romantična veza.

I nije tako samo vama jer se tako osjeća i vaš partner. Vrijeme je da se situacija riješi ili se neće riješiti nikad. Vjerojatno nećete niti imati “moramo razgovarati” razgovor jer ste već pričali o tome i oboje shvaćate što će se dogoditi. Ali, čini se da će teret iniciranja ipak pasti na vas te da ćete napraviti prvi korak zbog čega ćete osjećati nervozu i stres.

LAV

Zvijezde vas tjeraju da mislite kako je sve pozitivno, ali vizija sreće je jedno, a stvarnost drugo. Čini se kao da sreća postoji samo kada niste u blizini one osobe s kojom ste u vezi.

Vrijeme je za prekid i vi to znate. Znaju li oni? Možda nisu svjesni koliko ste ozbiljni po pitanju prekida, ali ubrzo ćete shvatiti da ne možete više zavaravati sami sebe. Na lijepe dane provedene zajedno gledat ćete kao na stvar prošlosti što je tužno, ali i neizbježno.

ŠKORPION

Ironično, ali ovih ćete se dana osjećati kao da gubite bitku i svoju unutarnju snagu. Gubitak takve moći može reflektirati manjak ljubavi koju gajite prema osobi s kojom ste u vezi. Ne možete si više lagati i nikada si zapravo niste niti mogli lagati. Znate da se ne možete pretvarati da ste zaljubljeni u tu osobu i znate da tako ne možete dalje. I ne želite, piše YourTango.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of