mladi mjesec u škorpionu

Na pomolu velike promjene za sve znakove

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Mladi Mjesec pojačava teme osnaživanja i transformacije. Osjetit ćete obnovljenu motivaciju i hrabrost da koračate autentičnim putem. Iskoristite mjesečev ciklus mijenjajući ono što vam više ne služi.

Ovan

Ovan može očekivati duboke transformacije i otkrića oko zajedničkih resursa i intimnosti. Ovo je sjajno vrijeme za odbacivanje ograničavajućih uvjerenja o zaslugama. Iskoristite ovaj tranzit na najbolji način, zaronite u rad u sjeni i prihvatite nužnu promjenu. Također, dajte si vremena da meditirate o tome kako vas određeni odnosi više ne ispunjavaju. Ako osjećate da gajite određene osjećaje prema sebi, možda raskid koji je neophodan nije s nekom osobom ili organizacijom. Možda ono što trebate prekinuti su ustajale isprike koje stvarate.

Bik

Bikovi mogu očekivati važne nove početke u svojim najbližim vezama. Ovo je sjajno vrijeme za poboljšanje komunikacije i produbljivanje predanosti. Iskoristite ovo vrijeme na najbolji način rješavanjem problema putem suosjećajne iskrenosti. Iako su protekli mjeseci možda uzrokovali da se osjećate demotivirano, sada je vrijeme da održite nadu. Shvatite da je istina često višedimenzionalna, stoga postavljajte više pitanja. Dok slijedite svoje ciljeve, budite oprezni, pronicljivi.

Blizanci

Blizanci mogu očekivati nove početke vezane uz svoje zdravlje, navike i radne rutine. Ovo je sjajno vrijeme za provedbu korisnih promjena načina života. Iskoristite ovaj tranzit razvijanjem boljih organizacijskih sustava. Promjena rutine je siguran način da postanete osoba kakva želite biti. Dobro razmislite prije nego napravite nagle promjene i znajte da ih ne trebate najavljivati. Svijet ne mora znati svaki vaš pokret i možda ćete otkriti da najveći uspjeh dolazi od kretanja u tišini. Ponekad kada osobe nemaju sposobnost da sanjaju velike snove, vjeruju da bi oni oko njih trebali smanjiti svoj idealizam.

Rak

Rak može očekivati obnovljeno nadahnuće oko svojih strasti i radosno samoizražavanje. Ovo je sjajno vrijeme da hrabro podijelite svoje talente. Iskoristite ovaj period na najbolji način i zaronite u kreativne ili romantične avanture. Kada počnete razmišljati o tome kako se možete promijeniti u sadašnjosti, tada možete poboljšati svoju snagu volje. Zapamtite, alati koji vode do uspjeha zahtijevaju praksu.

Lav

Lavovi mogu očekivati nove početke oko svoje životne situacije, obitelji i emocionalnih temelja. Iskoristite ovo vrijeme na najbolji način izražavajući zahvalnost voljenim osobama. Ovo je sjajno vrijeme i za uklanjanje nereda i poboljšanje udobnosti. Možete reorganizirati i začiniti prostor u kojem se sada nalazite. Zadržavanje stvari koje više ne želite zbog može vas dovesti do toga da zaglavite. Nema potrebe za drastičnim promjenama, umjesto toga, fokusirajte se na osvježavanje i prenamjenu.

Djevica

Djevice mogu očekivati nove početke oko razmjene ideja, učenja i povezivanja u svojoj zajednici. Ovo je sjajno vrijeme za važne, ali osjetljive dijaloge. Iskoristite ovaj tranzit slušajući otvorenog srca. Ponekad drugi ne slušaju i sigurno možete razaznati kada su previše zaokupljeni vlastitim egom da bi slušali. Budite tihi sve dok ne osjetite da je vrijeme da progovorite.

Vaga

Vage mogu očekivati povećanu motivaciju oko potencijala zarade, talenata i vlastite vrijednosti. Ovaj mladi Mjesec blagi je podsjetnik da je motivacija nefizička ideja. Možda ćete otkriti da je vaša volja za stvaranjem pokreta učinkovitija. Ovo je sjajno vrijeme da odbacite ograničavajuća financijska uvjerenja i da se strukturirate.

Škorpion

Ovaj lunarni ciklus snažno će se uskladiti s bićem Škorpiona, pojačavajući teme osnaživanja i transformacije. Osjetit ćete obnovljenu motivaciju i hrabrost da koračate autentičnim putem. Iskoristite ciklus mijenjajući ono što vam više ne služi. Pokušajte prihvatiti rast koji ste do sada iskusili. Iako se samorefleksija ponekad može činiti kao zastrašujući proces, budite otvoreni tome da postanete bolji. Neka promjene koje ste vidjeli u sebi budu motivacija koja vam je potrebna da nastavite.

Strijelac

Strijelac može očekivati nove početke oko duhovnih putovanja, odmora i samoće. Ovo je sjajno vrijeme za rutinu brige o sebi koje njeguju vaš unutarnji život. Iskoristite ovaj tranzit za molitvu, meditaciju i kvalitetno vrijeme. Također, poslušajte vlastite osjećaje i podsjetite se - čak i ako ne možete promijeniti prošlost, trebate obratiti pažnju na svoju sadašnjost.

Jarac

Ovo je sjajno vrijeme da Jarci pronađu srodne duše koje dijele njihove ciljeve. Iskoristite ovaj tranzit tako što ćete biti autentični. Lažno predstavljanje može biti izuzetno štetno iskustvo, a još je gore ako vas netko naziva preosjetljivima. Tijekom ovog mladog Mjeseca dopustite sebi rizik da budete pogrešno shvaćeni. Jačanje vaše ljuske pojačat će osjećaj izoliranosti.

Vodenjak

Vodenjaci možete očekivati motivaciju oko svog profesionalnog života i javnog ugleda. Ovo je sjajno vrijeme da pokažete svoje sposobnosti ili provedete značajne promjene. Iskoristite ovaj tranzit da tražite ono što zaslužujete. Vi možete biti ponosni na svoja postignuća. Krenite punom parom naprijed, oživite svoje snove.

Ribe

Ribe mogu očekivati nove horizonte oko obrazovanja, putovanja i osobne filozofije. Ovo je sjajno vrijeme da hrabro tražite znanje koje osnažuje vaš rast. Iskoristite ovaj ciklus za tečajeve ili druga iskustva koja proširuju perspektivu. Nema potrebe da utišate svoja osjetila i prepustite se stvarima koje otupljuju um. Ostavite prostora da priznate što vas boli i pokušajte se suzdržati od prešućivanja pritužbi. Obraćanje pozornosti na ono što boli s namjerom traženja rješenja odličan je način da se motivirate za učenje. Usredotočite se na ono što vas podiže, piše Atma.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum