Bio joj je prva simpatija!

Domenica o popularnom istarskom pjevaču: "Nisam ga mogla pogledati u oči"

| Autor: Glas Istre
Domenica (foto: Happy FM)

Domenica (foto: Happy FM)


U Special Happy Show-u gostovala je velolučka pjevačica Domenica, koja je u emisiju stigla ravno iz Splita koji joj je službena adresa posljednjih desetak godina. Ipak, smatra da ju je Korčula životno i glazbeno odredila.

Slušateljima Happy FM-a je otkrila tko joj je bio prva simpatija, kao i da joj je najveća podrška njezin otočanin, dugogodišnji dečko – s kojim ne planira uskoro pred oltar. No, kada se to jednog dana dogodi kuma će joj biti Hana Huljić.

Zanimljivo je i da je upravo Domenica kupila prvu kartu za svoj koncert koji će se održati u zagrebačkoj Areni 2030. Progovorila je i o svome kolegi velolučaninu, pokojnom Oliveru Dragojeviću prema kojem je uvijek gajila divljenje i strahopoštovanje.

Inače, rođena u otočkoj ambulanti, Domenica vjeruje da je gen za glazbu preuzela po rođenju jer je odmalena bila okružena glazbom. Iz Vela Luke, s Korčule je veliki Oliver Dragojević kao i pjevačka diva Jasna Zlokić. Prema Oliveru je, priznaje, uvijek gajila divljenje i strahopoštovanje.

Poznavali su se, a Oliver je uvijek imao spremnu neku šalu, prisjetila se s nostalgijom Domenica. Često je nagovarao da pjeva ispred njega na Splitskom festivalu, ona to nažalost nije učinila. Ipak, jednom kada je propjevala, Oliver je uzviknuo: "Tko ju je uspio nagovoriti da pjeva?".

Profesionalnu glazbenu karijeru Domenica je započela kao prateći vokal Tončiju Huljiću i bendu Madre Badessa, no javnosti je poznatija kao solo izvođačica.

Tek iz treće sam pristala na samostalnu karijeru. Bilo mi je super u bendu. Puno sam tamo naučila i nikada nisam ja bila u prvom planu. Dva puta sam odbila Tončija, mislila sam da nisam ja za to... Zapravo sam samu sebe izbacila, Tonči mi je rekao da imam prepoznatljivu boju glasa i da ne mogu više pjevati prateći vokal. Treći put mi je došao Ivan...Najmanja prepreka bila mi je pjevanje, uvjet mi je bio da ne moram davati intervjue medijima i objašnjavati tko je Domenica. Kao što vidite nije ga ispoštovao, našalila se.

Otkrila je da su joj djeca najdraža publika, da znaju sve tekstove pjesama... Prisjetila se svoga djetinjstva, sebe u publici tada i svoje prve simpatije.

Ajme, Alen Vitasović je nastupao 1996. u Veloj Luci. Ja ga nisam mogla pogledati u oči kad sam ga prvi put vidjela i čula. On mi je bio prva simpatija, odrastala sam uz Vitasovićeve pjesme.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini