POPULARNI ISTARSKI GLAZBENIK

NAKON ŠTO JE OBOLIO OD COVIDA I UPALE PLUĆA. Alen Vitasović javio nam se iz bolnice

| Autor: Mladen RADIĆ
Alen Vitasović (foto tMarijana Banko)

Alen Vitasović (foto tMarijana Banko)


Dan nakon što je javljeno da popularni istarski glazbenik Alen Vitasović boluje od korone i nalazi se na covid odjelu pulske Opće bolnice, stanje je nepromijenjeno.

"Osjećam se dosta loše. Dobio sam covid, a onda i upalu pluća, i teško dišem", kazao je Alen za Glas Istre i dodao da se u bolnici za njega dobro brine stručno i ljubazno osoblje. Danas nam je samo kratko javio da se ništa ne zna te da ga sele na pulmologiju.

Vitasović je podsjetimo, na svom je Facebook profilu objavio otkazivanje svih nastupa zbog bolesti.

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka,

prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje. Vaš Alen", napisao je na Facebooku.

Prije nekoliko tjedana, na Dan žena, Vitasović je u suradnji s producentom Marcom Grabberom i skladateljem Ivanom Arnoldom objavio intimističku pjesmu "U dušu".

Kada smo se uoči objavljivanja spota za pjesmu čuli s njim rekao nam je da je proteklih mjeseci snimio album koji ima u planu izbaciti na jesen, kada će s njega predstaviti i posljednji najavni singl. Rekao je i da sprema i nove koncerte pa je u subotu, 9. travnja, trebao nastupiti u sklopu druge večeri Ča-val mini festivala u zagrebačkom u klubu Sax, a nekoliko dana prije spota koji je objavio za Dan žena, nastupio je i kao gost na koncertu grupe Let 3 u sklopu sedmog Antivalentinova u Zagrebu, gdje je s ovom riječkom grupom izveo njihov veliki hit "Profesor Jakov".

Uživao je u tom nastupu i priznao da se nakon dvije i pol godine "osjećao kao čovjek". Time nam je dao do znanja da jedva čeka da nastavi s koncertnim aktivnostima, koje će nažalost opet morati obustaviti.

Kada smo ga na početku lockdowna, u ožujku 2020., pitali što misli kako će se pandemija završiti, u ono vrijeme kada su se ljudi još uvijek nadali da bi sve moglo biti gotovo za najviše nekoliko mjeseci, oprezno je odgovorio kako nije stručnjak, ali da se samo nada da će to završiti dobro. Rekao je već tada kako je teško ugostiteljima i otpuštenim radnicima jer sve bilo zatvoreno. "Ja sam profesionalac i živim samo od toga, tako da ne znam kako će biti ako ovo potraje malo duže. Mjesec, dva se može izdržati, možda od neke sitne ušteđevine i to je sve", komentirao je tada napomenuvši da kao glazbenik živi od nastupa, a ne od tantijema, tako da želi imati što više koncerata.

Nadajmo se, nakon svega, da će ova Alenova priča imati sretan kraj i da će se popularni glazbenik što prije vratiti nastupima, a želje za brzim ozdravljenjem stižu mu i od brojnih njegovih obožavatelja i prijatelja na društvenim mrežama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater