TRAŽE SE STATISTI

Zvijezda popularne američke serije snima film u Hrvatskoj

Snimanje "O'Desse" u Hrvatskoj najavili su i neki američki portali poput Deadlinea koji film opisuje kao originalnu rock operu o djevojci s farme u epskoj potrazi za povratom dragog obiteljskog nasljeđa

| Autor: Mladen RADIĆ
Ilustracija (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Ilustracija (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Zvijezda serije "Stranger Things" Sadie Sink koja je pokupila pohvale za ulogu u filmu "Kit" s Brendanom Fraserom dobila je glavnu ulogu u postapokaliptičnoj rock operi "O'Dessa" koja će se snimati u Hrvatskoj, u Zagrebu tijekom svibnja i lipnja. Zbog toga će se u Rijeci u petak održati izbor za statiste u organizaciji Embassy Films Croatia koji je poziv objavio na svojim Facebook stranicama.

U pozivu se traže osobe u dobi od 18 do 50 godina, a posebno muškarci i žene vitke linije i mlađe dobi, dugokosi muškarci, muškarci bez kose, osobe alternativog izgleda, osobe različitih etničkih skupina, zatim djeca u dobi od 9 do 14 godina i glazbenici koji znaju držati ritam na bubnjevima.

Casting će se održati u Art-kinu Rijeka, Krešimirova ulica 2, od 10.30 do 13 i od 14 do 18 sati. Prijaviti se možete i putem linka:

https://www.ef-clients.net/castings/application/add/.

Kako kažu organizatori, ispunjavanjem prijavnice podaci će ostati sačuvani u bazi Embassy Films te mogu biti proslijeđeni njihovim klijentima. Prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu angažmana statista na projektima Embassy Films. Oni koji budu htjeli da se podaci izbrišu mogu se javiti na mail casting@embassyfilms.com.

Snimanje "O'Desse" u Hrvatskoj najavili su i neki američki portali poput Deadlinea koji film opisuje kao originalnu rock operu o djevojci s farme u epskoj potrazi za povratom dragog obiteljskog nasljeđa. Put je vodi u čudan i opasan grad u kojem upoznaje svoju jedinu pravu ljubav – ali da bi spasila njegovu dušu, mora staviti moć sudbine i pjesme na krajnji test. Film režira Geremy Jasper koji je također napisao scenarij kao i originalne pjesme, a pjesme je skladao zajedno sa skladateljem Jasonom Binnickom.

Sink, koja se proslavila ulogom Max Mayfield u "Stranger Things" vratit će se nakon snimanja "O'Desse" ovoj popularnoj Netflixovoj seriji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum