METAKLUPSKI FILMOVI

Večeras u Klubu Pulske filmske tvornice: NOSTALGIČNI PROGRAM ZA OBNOVU KLUPSKOG PROSTORA

| Autor: Mladen RADIĆ
Akcija uređenja Kluba 2013. godine (Foto: PFT)

Akcija uređenja Kluba 2013. godine (Foto: PFT)


Večeras u 19 sati u Klubu Pulske filmske bit će prikazano devet kratkometražnih filmova koji su snimani u njemu. Povod za ovaj filmsko nostalgični metaklupski program je radna akcija obnove Kluba kojom se postavlja nova prostorna organizacija i uređenje.

Gosti večeri su sami klubaši, autori filmova i polaznici edukacijskih radionica u sklopu kojih su filmovi nastali. Online, preko Zooma i s okupljenom publikom u Klubu pričat će o svojim filmovima, narativnim mogućnostima metafilma, evaluirati edukacije koje su prošli te davati prijedloge za buduće programe novog Kluba.

Net adresa je https://bit.ly/MetaKlubPFTa, meeting ID je 521 950 1568, a passcode 103854.

Klub je veličine 82 metara kvadratnih i nalazi se u Stiglichevoj 12. Pulska filmska tvornica dobila je prostor od Grada Pule 2011., a ove godine proslavljena je desetogodišnjica njegovog djelovanja i obnovljen je ugovor do 2026. godine. Velika obnova Kluba bila je 2013. kada je srušen pregradni zid i povećana glavna edukacijsko projekcijska dvorana.

Klub Pulske filmske tvornice mjesto je okupljanja filmskih entuzijasta svih uzrasta koji imaju na raspolaganju savjetodavnu, logističku i tehničku podršku za realizaciju autorskih ideja. Posvećen je razvoju, unapređenju i promociji filmske umjetnosti i stvaralaštva, ali i produkciji dokumentarnih, igranih i eksperimentalnih filmova. Koncipiran je tako da privuče, zainteresira i educira sve građane po pitanju filmske umjetnosti te ih u konačnici potakne na autorsko stvaralaštvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater