repriza sutra

"RUŽNO PAČE" u INK-u: Premijera dramsko-plesne predstave za djecu danskog autora Hansa Christiana Andersena u režiji i koreografiji Andree Gotovine

| Autor: Mladen RADIĆ
Ružno pače (foto Karlo Čargonja)

Ružno pače (foto Karlo Čargonja)


U Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula izvedena je premijera dramsko-plesne predstave za djecu "Ružno pače" danskog autora Hansa Christiana Andersena u režiji i koreografiji Andree Gotovine. Nevolje i patnje malog labuda koji se greškom izlegao pačjem gnijezdu simbol su neprihvaćanja i predrasuda naspram drugačijeg, no i ova priča ima sretan kraj.

Ružno pačeRužno pače

Za glazbu i zvuk zaslužan je Carlos Andres Fagin, kostimografkinja je Desanka Janković, njena asistentica je Gracia Stjepanović, a oblikovatelj svjetla Dario Družeta. Asistentica pri projektu je Zoja Poropat, a vizualni identitet predstave potpisuje Katja Taljat koja je autorica scenografije od koje je dio iskorišten i iz fundusa kazališta.

Ružno pačeRužno pačeRužno pače

U predstavi glume Mark Marić, Noa Pavlinović, Michelle Salome Kursar, Anika Pavlinović, Geo Petrović, Lucas Angelini, Nika Gorčki, Lina Šuran, Saša Marković, Petra Mohorović, Zora Cvijanović, Vito Floričić, Rina Renier, Katja Honović, Lucia Ostojić Vitjuk, Noah Cvijanović, Lena Devedžić, Lucija Radolović, Matea Kontošić i Tereza Mišan. Glas pripovjedača je onaj Luke Mihovilovića.

Repriza je sutra, u subotu u 11 sati. Predstava traje 45 minuta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom