RIJEKA

Riječko Art-kino ponovno kreće s programom

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Riječko Art-kino nakon božićno-novogodišnje stanke ponovno kreće s filmskim programom, a prvi film je europska komedija godine "Trijumf" Emmanuela Courcola, od 11. siječnja.

Istog dana je na programu novi film Pedra Almodovara "Paralelne majke", s Penelope Cruz u glavnoj ulozi.

Od 13. siječnja u Art-kino stiže i novi film čileanskog redatelja Pabla Larraína "Spencer" i "Licorice Pizza", deveti film Paula Thomasa Andersona, o odrastanju u dolini San Fernando sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Manifestacija Filmske mutacije: Festival nevidljivog filma održat će se od 21. do 23. siječnja. Kao komplementaran program ovogodišnjih Filmskih mutacija u kinu se održavaju još dva zaključna programa posvećena velikoj videoretrospektivi Sanje Iveković "Make Up – Make Down". 

U siječnju će Art-kino na programu imati i retrospektivu Krzysztofa Kieślowskog, s trilogijom o bojama "Crveno", "Bijelo" i "Plavo", njegovom prvom inozemnom koprodukcijom "Veronikin dvostruki život" te naslovima "Kratki film o ubijanju" i "Slučajnost".

Među filmovima za djecu i cijelu obitelj u Dječjoj kući u siječnju su "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje" i francuski obiteljski igrani film o nevjerojatnom prijateljstvu mladunčeta vuka, lava i jedne posebne djevojke "Vuk i lav". (od 21. siječnja). 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of