crkva sv. jurja

KOMORNI TRIO CRISOSTOMO GOSTUJE U BUZETU Koncert klasične i filmske glazbe

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO
Komorni trio Crisostomo

Komorni trio Crisostomo


U Buzetu danas gostuje komorni trio Crisostomo iz Zagreba koji će se u crkvi sv. Jurja u starogradskoj jezgri predstaviti izuzetnim izvedbama iz repertoara klasične i filmske glazbe. Program počinje u 19 sati, ulaz je slobodan, a organizator, Pučko otvoreno učilište "Augustin Vivoda", posjetitelje moli za poštivanje epidemioloških mjera.

Komorni trio Crisostomo, Krešimir Marmilić - violina, Matija Štajcar - violončelo i Biserka Krčelić - harfa, istaknuo se koncertima ljetnih festivala i nametnuo kao nesvakidašnji sastav glazbenika izuzetno bogatih iskustvom u izvođenju komorne glazbe. Čine ga glazbenici čija suradnja traje godinama u više sastava, a objedinjeni u ansamblu Crisostomo, svojim su nastupima donijeli programsko osvježenje na hrvatsku koncertnu scenu te ih publika redovito ispraća ushićenjem i odobravanjem.

Zagreb, Rab, Rovinj, Poreč, Labin, Pazin, Biograd, Tisno, Županja, Murter.. samo su neka od mjesta gdje je Crisostomo ostvario izvrstan prijem kod publike. Osim djela pisanih u originalu i u obliku obrada za njihov sastav, pažnju posvećuju i hrvatskim autorima čija djela često izvodi na svojim koncertima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of