PROSLAVA 20. OBLJETNICE

KAZALIŠTE ULYSSES SLAVI U NEDJELJU Veliki sail-in program na obali mora

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Koncert i sva popratna događanja izvodit će se na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu

Velika proslava jubilarne 20. obljetnice Kazališta Ulyssesa održat će se u nedjelju, 2. kolovoza, na Malom Brijunu, koncertom Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, uz brojne glazbene goste – Darka Rundeka, Damira Urbana, Gabi Novak i Matije Dedića, Vlatka Stefanovskog, Maje Posavec, Putokaza, Nigela Osbornea, Jure Ivanušića, Mimi Šerbedžije i drugih.

Retrospektiva

U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima.

- Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest ovog kazališta, predstave, umjetnike i važne nam trenutke, vele iz ovoga kazališta.

Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni SAIL - IN program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.

Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu.

Za gledatelje koji će proslavu pratiti s brodova u organizaciji kazališta Ulysses brodovi polaze iz Fažane za Mali Brijun u 20.30 sati. Broj gledatelja na navedenim brodovima ograničen je kako bi se mogle poštivati mjere nužne fizičke distance na otvorenome, svaki gledatelj obvezan je imati vlastitu masku te pri ulasku na brod izmjeriti temperaturu i dezinficirati ruke.

Privatna plovila

Za gledatelje koji će proslavu pratiti s privatnih plovila broj mogućih gledatelja na jednome plovilu jednak je broju putnika ograničenih u plovidbenoj dozvoli, a maksimalna dužina plovila je do devet metara. Rezervaciju za privatno plovilo obavlja vlasnik plovila, a po izvršenoj rezervaciji dobit će upute za kupnju ulaznica.

Kontakt za sve dodatne informacije (rezervacije, ulaznice): Ante Milovac ulaznice@ulysses.hr.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum