priča o četiri različite žene

KAŠTEL U SMIJEHU U utorak predstava "Zov divljine"

| Autor: Lara BAGAR
ZOV DIVLJINE

ZOV DIVLJINE


U utorak 27. srpnja, u 21.30 sati na pulskom Kaštelu, u sklopu Festivala smijeha "Istrom smijeh 2021" odigrat će se predstava "Zov divljine" Scene Gorica. Glume četiri vrhunske glumice Jasna Palić Picukarić, Nina Kaić Madić, Hana Hegedušić i Ines Bojanić. Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio, Activi travel u Puli, Ghetaldusu u Rovinju i Poreču, turističkoj agenciji Damir u Umagu, agenciji Contineo u Pazinu i na ulazu sat vremena prije predstave. Poštivat će se sve epidemiološke mjere, tako da ne trebaju covid-potvrde.

Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može početi. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad. Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora.

Ova priča o četiri različite žene posveta je svim ženama svih generacija. Iako se radi o komediji, "Zov divljine" ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini