"AURORA"

ELIŠA PAPIĆ, pulsko-riječki liječnik, pisac i glazbenik IZDAO E-ZBIRKU POEZIJE

| Autor: Vanesa BEGIĆ
"Aurora" Eliše Papića

"Aurora" Eliše Papića


Pulsko-riječki liječnik, pisac i glazbenik Eliša Papić samostalno je izdao svoju e-zbirku poezije "Aurora" kao svojevrsni odgovor na pandemiju straha i negative koja dominira javnim i privatnim prostorom zadnjih nekoliko mjeseci te su pjesme kronološki smještene u sam početak ove ugroze.

- Kad su se upoznali, obećao joj je pedeset pjesama, iako se poezijom nije bavio. I pisao ih je, skoro svaki dan, dok je svijet polako stavljao ključ u bravu. Pisao je malo o njoj, sebi, njih dvoje, pisao je o svojoj prošlosti, njihovoj budućnosti. Pisao ih je pred spavanje, po buđenju, u noćnim smjenama. S vremenom, nije više bilo važno što piše nego za koga. S vremenom, ni pedeset više nije bilo dovoljno, navedeno je u najavi knjige.

U "Aurori" je sakupljeno tih prvih pedeset uz dodatak jedne, naslovne pjesme. U tom duhu, predstavljanje će se dogoditi na poseban način, online, gdje će 50 ljudi čitati iz zbirke, kako bi širili duh pozitive i ljepote. Snimke čitanja bit će dostupne na FB stranici https://www.facebook.com/episanje/. Zbirka je dostupna za čitanje i besplatni download na https://issuu.com/elishapapic.

Zbirku i dizajn naslovnice samostalno je priredio Eliša Papić te je knjiga objavljena u vlastitoj nakladi, a dostupna je besplatno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater