FOTOGRAFIJE I KOLAŽI

OTVORENA OVOGODIŠNJA SEZONA Mladi Puljanin Matija Milošev samostalno izlaže u pulskom Kotaču

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Matija Milošev pored svojih radova (Danilo MEMEDOVIĆ)

Mladi pulski umjetnik Matija Milošev predstavio se svojom prvom samostalnom izložbom u Kotaču.

Ovaj je Puljanin lani završio Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn - smjer kiparski dizajn u Puli, a trenutno studira Kulturu i turizam na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile, a dogodine planira otići put Engleske i studirati umjetnost.

- Ovo mi je prva samostalna izložba. Predstavio sam se svojim recentnim fotografijama i radovima u tehnici kolaža. Do sada sam izlagao na završnim izložbama škole i surađivao s nekim umjetnicima za videoradove u sklopu Pionirskog doma. Izložba donosi tri tematske cjeline, tu su fotografski portreti osoba koje poznajem, drugi se dio odnosi na arhitekturu i motive koji me na razne načine inspiriraju, a najviše se tu koncentriram na boju i na kompoziciju. Treći dio je kolaž, prikazuje mene kao malog kako plačem u raznim pozadinama, to je jedna osobna priča i svojevrsni osobni fotoalbum, veli Matija Milošev.

Milošev je inače sudjelovao u brojnim predstavama kako pri Dramskom studiju Istarskog narodnog kazališta, tako i na raznim natjecanjima LiDraNa, u literarnoj i u dramskoj sekciji, postigavši uvijek vrlo dobre rezultate.

To je ujedno i prva izložba kojom je otvorena ovogodišnja sezona u Kotaču.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum