U DNEVNOM BORAVKU ROJCA

Produženje trajanja izložbe digitalnih grafika Yoanna Goasa i izložbe fotografija Dejana Štifanića

| Autor: Glas Istre
Dejan Štifanić/Yoann Goas (Foto DC Rojc)

Dejan Štifanić/Yoann Goas (Foto DC Rojc)


Zbog velikog interesa publike trajanje izložbe digitalnih grafika Yoanna Goasa, francuskog ilustratora i lokalnog instruktora ronjenja, produženo je do 21. listopada. Njegovi radovi su odraz njegove svakodnevne interakcije s morskim svijetom, gdje se susreće s ljepotom i ranjivošću prirode koja je sve više ugrožena.

Njegove ilustracije tako predstavljaju put prema razumijevanju i djelovanju. Izložba je prodajnog karaktera, a za vise informacija javite se mailom, nazovite 099/225 9920 (Goga Trajković) ili dođite u Dnevni.

Istovremeno, u Dnevnom boravku Rojca produžena je i izvanredna izložba fotografija Dejana Štifanića "Erotski snovi jednog brodograditelja" koja nije tek doslovno dokumentiranje i preslikavanje fotografija i postera iz erotskih i takozvanih "muških magazina" u jednom radnom ambijentu, u ovom slučaju, brodogradilištu Uljanik i TESU.

Rad Yoanna Goasa (Foto Društveni centar Rojc)Rad Yoanna Goasa (Foto Društveni centar Rojc)

Riječ je o izboru motiva i kadra kako bi se, preslikavanjem tih motiva, stvorila nova fotografija koja govori o prostoru i, prije svega, čovjeku - radniku, kojeg tu nema. Izložba se može pogledati do 6. listopada.

Rad Dejana Štifanića (Foto Društveni centar Rojc)Rad Dejana Štifanića (Foto Društveni centar Rojc)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini