PAZIN

Kristina Jurić, kandidatkinja IDS-a, HNS-a i HSU-a za dogradonačelnicu: ŽELIM OTVORENOG SRCA I UMA DATI NAJBOLJE OD SEBE

Upravo je "Pazin" kao akronim temelj poglavlja našeg predizbornog programa, istaknuo je Renato Krulčić: Poželjan i siguran grad za ugodan život, Autentičan grad i zajednica, Zdrav, siguran i aktivan grad, Inovativan i održiv grad, te Nove tehnologije i vještine

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Renato Krulčić i Kristina Jurić (Snimio Anđelo Dagostin)

Renato Krulčić i Kristina Jurić (Snimio Anđelo Dagostin)


Ispred drevnog pazinskog Kaštela danas je predstavljena kandidatkinja IDS-a, HNS-a i HSU-a za pazinsku dogradonačelnicu Kristina Jurić zajedno s aktualnim pazinskim gradonačelnikom Renatom Krulčićem koji na nadolazećim lokalnim izborima ide po četvrti mandat.

- Osoba koja kroz svoj rad i životno djelovanje u rodnom Pazinu i kao majka i kao zaposlenica obiteljske tvrtke, i kao sportašica, članica udruga, volonterka, ujedinjuje elemente programa je kandidatkinja za zamjenicu Kristina Jurić, stručna prvostupnica ekonomije i stručna prvostupnica kineziologije, riječi su kojima je Krulčić predstavio nestranačku kandidatkinju za svoju zamjenicu.

- Kroz sport, u koji sam uključena cijeli život i kao sportašica i kao trenerica, naučila sam da su jednako važni predani rad, disciplina, ulaganje u znanje i vještine, kreativnost, tolerantnost, upornost, strpljivost, entuzijazam. Naučila sam uživati u pobjedama, a učiti iz poraza, kazala je.

"Želim da moj grad u kojem sam se rodila, u kojem sam odrasla, grad u kojem radim, u kojem živim sa svojom obitelji, grad u kojem želim ostariti, bude još bolji, ljepši, moderniji, tolerantniji, raznolikiji. Na ovom mom novom putu, zajedno s Renatom Krulčićem, želim pristupiti otvorenog srca i uma, dati najbolje od sebe te biti na raspolaganju svim mojim sugrađanima", istaknula je na kraju svog obraćanja Jurić.

- U četverogodišnjem razdoblju, koje nas očekuje, nakon pobjede na izborima, sve što ćemo raditi, radit ćemo za 100% bolji Pazin. Upravo je "Pazin" kao akronim temelj poglavlja našeg predizbornog programa, istaknuo je Krulčić.

Naglasio je da će Pazin tako postati: Poželjan i siguran grad za ugodan život, Autentičan grad i zajednica, Zdrav, siguran i aktivan grad, Inovativan i održiv grad i rast poduzetništva uz održivi razvoj, te Nove tehnologije i vještine za bolju učinkovitosti i transparentnost gradske uprave. Svih pet poglavlja pojedinačno će i detaljnije predstaviti u narednim danima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini