NAJNOVIJEDODATAK NA PLAĆI ZA SRPANJ ZA SVE ZAPOSLENIKE

Za uspješno odrađen prvi dio sezone radnici Aminessa DOBIT ĆE NAGRADNIH 500 KUNA

| Autor: Duška PALIBRK

Turistička kompanija Aminess svojim će zaposlenicima s plaćom za srpanj isplatiti i nagradnih 500 kuna za uspješno odrađen prvi dio sezone.

Nagrada pripada svima koji su radili najmanje do 15. srpnja, bez obzira jesu li stalni ili sezonski radnici, učenici i studenti. Aminess u hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika.

- Imamo jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, smještaj te tople obroke kontinuirano ulažemo u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika i nudimo brojne prilike za napredovanje u karijeri. Ove godine, u sklopu projekta Aminess Gourmet Lab, chef David Skoko educira mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove našeg gourmet tima, kažu iz Uprave novigradskog hotelijera.

Projektom Aminess Ideja svojim zaposlenicima omogućavaju da plasiraju svoje prijedloge za poboljšanje rada i odnosa s gostima, a najbolja rješenja se i novčano nagrađuju. Iduće sezone nadaju se otvoriti i prvi hotel za svoje zaposlenike u Novigradu koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske i regije. Prostirat će se na 2.500 četvornih metara, ističu iz Aminessa. Kompanija je nositelj certifikata Poslodavac partner, koji dodjeljuje portal Moj posao, od 2017. godine.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam