NATJEČAJ TRAJE DO 17. VELJAČE

Za programe i projekte gradskih udruga Grad Novigrad dat će 310.000 kuna

| Autor: Cristian Bruno GALIĆ
Novigrad (Arhiva Glasa Istre)

Novigrad (Arhiva Glasa Istre)


Grad Novigrad je objavio javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz gradskog proračuna za ovu godinu. Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje imaju područje djelovanja u gradu Novigradu ili korisnike iz grada te koje su programski usmjerene na rad na prioritetnim područjima.

To su kultura, prevencija i zaštita zdravlja, razvoj civilnog društva, te zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom. Ukupna vrijednost natječaja je 310.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu odnosno projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu je 35.000 kuna. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti više programa i projekta u okviru ovog natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar istih ili drugih prioritetnih područja natječaja.

Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada Novigrada. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u prijemnom uredu) na adresu Grad Novigrad, Veliki trg 1, 52466 Novigrad, uz napomenu: "Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za otvaranje prijava".

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je do 17. veljače.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini