PRIJEM

VELIKI USPJEH KOŠARKAŠKOG KLUBA "OLIVA": Vodnjanski gradonačelnik im čestitao i donirao bon za kupnju novih lopti

| Autor: Glas Istre
Prijem u vodnjanskoj gradskoj palači

Prijem u vodnjanskoj gradskoj palači


Gradonačelnik Grada Vodnjana Edi Pastrovicchio bio je domaćin prijema koji je u prostorijama Grada Vodnjana upriličen za igrače i predstavnike Košarkaškog kluba "Oliva" iz Vodnjana.

Iza ovog sportskoga kluba iznimno je uspješna natjecateljska sezona čiji je vrhunac plasman i igranje ekipe dječaka (kategorija U-13) u četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske.

Dječaci (rođeni 2008. godine i mlađi), predvođeni trenerima Aleksandrom Nišićem i Erikom Križancem, nakon osvojenog prvog mjesta u Istarskoj ligi, gdje su ostvarili šest pobjeda bez poraza, nastavili su daljnje natjecanje u Regionalnoj ligi zapad te kao prvoplasirani odigrali završnicu Regionalne lige zapad izborivši poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske ponovo kao prvoplasirani. Osim velikog uspjeha ekipe dječaka U-13, također i ekipe U-9 i U-11 svoje su natjecateljske sezone završili neporaženi postavši prvacima Istarske lige.

Predsjednik kluba Moris Ivančić istaknuo je kako su proteklu natjecateljsku sezonu obilježili specifični i teški uvjeti treniranja i igranja utakmica zbog neizvjesnosti uslijed stalnih promjena epidemioloških uvjeta čime su ekipe bile primorane koristiti vanjske terene. Unatoč svemu Košarkaški klub "Oliva" u protekloj je sezoni ostvario povijesne rezultate.

Gradonačelnik Pastrovicchio čestitao im je na ovim iznimnim sportskim rezultatima, istaknuvši važnost treniranja i bavljenja sportom uz redovito školovanje, pohađanje nastave i učenje. Također, naglasio je kako će Grad Vodnjan i dalje biti stalna potpora sportu kao važnom segmentu svakodnevnih aktivnosti. Uručio im je i prigodan poklon bon za kupnju kompleta novih košarkaških lopti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater