REZULTAT NATJEČAJA

Utvrđeni korisnici terasa u Grožnjanu

| Autor: Luka JELAVIĆ
Grožnjan (Snimio Luka Jelavić)

Grožnjan (Snimio Luka Jelavić)


Općinsko vijeće Grožnjana donijelo je odluku o odabiru najpovoljnijih ponuda na natječaj za korištenje javnih površina u vlasništvu Općine Grožnjan u svrhu postavljanja ugostiteljskih terasa.

Terasu ispod kestena dijelit će, kao i do sada, dva korisnika - trećinu Ugostiteljski obrt „Kornarija“, a dvije trećine (60 kvadrata) hotel „Grožnjan“ koji je trenutno u izgradnji, odnosno u fazi rekonstrukcije nekadašnjeg hotela Bastia. Godišnji najam (porez na korištenje javnih površina u vlasništvu Općine) iznosi oko sedam, odnosno nešto manje od 14.000 kuna.

Terasu Belvedere (oko 60 „kvadrata“) koristit će obrt „Kornarija“ za godišnji najam od 13.570 kuna, dok će gradsku lođu koristiti poduzeće Zigante tartufi za najam od 9.960 kuna godišnje. Dio gradskog trga uz zvonik za ugostiteljske usluge koristit će poduzeće Adriatic Holidays iz Rijeke za godišnju naknadu od 13.500 kuna, dok će nekadašnje boćarsko igralište i dio prostora do stare vage i dalje za ugostiteljske potrebe koristiti poduzeće Mama Maria iz Zagreba za ukupan godišnji najam od 28.500 kuna.

Javne površine daju se u najam na tri godine, odnosno do konca 2023. godine, a utvrđeni najam korisnici mogu uplatiti u dva jednaka dijela u terminima utvrđenima odlukom. Preuzimanjem na korištenje javne površine korisnici se obvezuju i na poštivanje posebnih uvjeta vezanih uz urednost, kvalitetu opreme i slično.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater