U ovo smo uložili vremena, volje i truda. Pazimo na svaki detalj, od korneta koji nije običan nego čokoladni; keksići koji idu na sladoled imaju utisnuto ime brenda… Ideja je bila ne imati puno okusa, već one koje možemo dovesti do savršenstva. Jedan od tih okusa zove se Gusto Amore koji se stalno mijenja. Ponekad je to spoj oraha i smokve, zatim mascarponea s datuljama, kaže Michel Burić
Nazvao ga je Gusto Amore (okus ljubavi). Kaže da je to zbog ljubavi i pažnje koje ulažu u njegovu proizvodnju. Radi se o domaćem sladoledu. Čisti made in Poreč. Michel Burić, vlasnik porečkog caffe bara Epoca, došao je na ideju proizvodnje domaćeg sladoleda jer je u svom objektu htio drugačiju, kvalitetniju ponudu. Nije želio samo postaviti škrinju s poznatim brendovima industrijskog sladoleda. Mogao je, ali Michela ne zanima prosječnost. Vidi se to po svakom detalju kojem posvećuje pažnju. "Svake godine povećavamo našu proizvodnju. Sad smo na maksimumu. Od travnja do kraja rujna proizvedemo 12, 13 tona sladoleda. Počeli smo prije četiri godine", kaže Michel.
OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU