PROČITAJTE

U ČETVRTAK U TISKANOM GLASU ISTRE: Reakcija obitelji preminulog ugostitelja Nina Kernjusa iz Brtonigle nakon što je potvrđeno da je prva žrtva koronavirusa u Hrvatskoj. Pulska bolnica ima zalihu zaštitne opreme za još 15 dana. Saznajemo što poslije 

| Autor: Portal Glas Istre

Nakon što je službeno potvrđeno da je ugostitelj Nino Kernjus iz Brtonigle, vlasnik poznate konobe Astarea, prva žrtva koronavirusa u Hrvatskoj, slučaj je prokomentirala njegova snaha Keti Visintin. "Još ne znamo je li došlo do pogrešne procjene ili propusta nadležnih liječnika i službi. Teško je suditi tko je kriv", kazala je Visintin za naš list.

Pulska bolnica ima zalihu zaštitne opreme za još 15 dana. Ravnateljica Irena Hrstić kaže da OB Pula kontinuirano naručuje opremu, ali i dobiva manje od onoga što je tražila. "Ako nam broj zaraženih bude rastao, onda ćemo sve duplo brže potrošiti", upozorava Hrstić.

Pulska košarkašica Nina Premasunac, hrvatska reprezentativka koja brani boje talijanskog prvoligaša Bronija, pandemiju koronavirusa proživljava u Lombardiji, regija koja je najugroženija zarazom COVID-a 19.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater