NAJNOVIJEPOSAO.HR

Tražite posao? Pogledajte koji se poslovi nude u Istri ovog tjedna  

| Autor: Promo
Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite 10 poslovnih prilika i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Istarski dvori 2 d.o.o. imaju tri raspisane pozicije u Istri. Traže se pomoćni radnik (m/ž), kućni majstor (m/ž) i sobarica/spremačica/čistačica (m/ž). Luksuzne vile Istarski dvori - „kuće za odmor“ s 4 zvjezdice, građene su u istarskom stilu s tradicionalnim kamenom i drvenim elementima, a smještene su u srcu Istre, u blizini poznatih naselja: Višnjan, Sveti Lovreč i Tinjan. Provjerite željeni natječaj na linku i na vrijeme se prijavite.

Auto Benussi d.o.o. traži odgovornu, dinamičnu i visokomotiviranu osobu za rad na poziciji: vulkanizer (m/ž). Odabranim kandidatima ponudit će se prilika za stalnim usavršavanjem, kao i stimulativna primanja te odlično radno okruženje dobro poznatog i priznatog branda. Mjesto rada je Pula – prijavite se.

Posedel Auto d.o.o. zapošljava djelatnika na prijemu za servis (m/ž) u mjestu Labinci – Kaštelir. Za ovaj posao trebate srednju stručnu spremu, znanje engleskog jezika i osnove talijanskog ili njemačkog jezika, kao i vozačku dozvolu i znanje rada na računalu. Iskustvo je poželjno , ali nije uvjet. Kliknite na brzu prijavu i aplicirajte. Ukoliko ste više zainteresirani za poziciju komercijalista (m/ž), znate što vam je činiti – kliknite na link za sve detalje.

Dima, obrt za ugostiteljstvo iz Poreča zapošljava konobara (m/ž), kuhara (m/ž) i servira (m/ž) u Poreču. Ako volite rad u ugostiteljstvu i voljeli biste 'ugrabiti' svoj sezonski posao, evo dobrih prilika u Istri. Više informacija oko uvjeta natječaja možete doznati na linku.

House of Jobs d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, agencija je specijalizirana za posredovanje u zapošljavanju te privremeno zapošljavanje na njemačkom, hrvatskom odnosno europskom tržištu rada. Za potrebe svog klijenta traži dostavljače paketa (m/ž) u Pazinu i Zagrebu. Ako imate vozačku dozvolu B kategorije, dobre organizacijske sposobnosti, iskustvo u vožnji velikog i malog kombi vozila, spremni ste za ovaj posao. Predviđena plaća u rasponu je od 5.000 kn 6.500 kn. Više detalja provjerite na linku.

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži djelatnike na 10 pozicija unutar tvrtke. Između ostalih, potrebni su: voditelj poslovnice (m/ž), računovođa (m/ž), monter namještaja (m/ž). Ukoliko zadovoljavate uvjete za prijavu i spremni ste za rad u dinamičnoj i poticajnoj radnoj okolini, nude vam se stimulativna primanja u srazmjeru s ostvarenim rezultatima te konstantna edukacija, s mogućnošću značajnog napredovanja. Sve pozicije pogledajte na linku, odaberite natječaj srodan svojim kvalifikacijama i prijavite se u roku.

Tvrtka Beling d.o.o., jedan od vodećih distributera specifične opreme za video i audio nadzor na europskom tržištu, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava stručnog suradnika na poslovima web prodaje (m/ž) u Rijeci. Kandidat na svojem radnom mjestu može očekivati komunikaciju s kupcima , pripremu marketinškog sadržaja, pisanje i objavu sadržaja na web stranicama te pripremu newslettera. Ako imate završenu višu školu, znate engleski jezik (izvrsno) i talijanski jezik (osnovno) i dobro se služite na računalu – prijavite se.

Workforce za klijenta – vodećeg svjetskog pružitelja infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) i pametne uređaje, zapošljava više promotora (m/ž) u Puli, Rijeci i drugim gradovima diljem Hrvatske. Idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, pristupačni ste, otvoreni i ljubazni. Stimulativna primanja, dinamično okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja – sve su to benefiti koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

Hattrick-PSK d.o.o. regionalna je kompanija, nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina i zapošljava više od 850 djelatnika. Trenutno je u potrazi za više prodavača/blagajnika (m/ž) u Poreču, Medulinu, Labinu, Rijeci i drugim gradovima diljem Hrvatske. Ako ste motivirani za prijavu, informirajte se o uvjetima i izvršite prijavu u roku.

Pametan rast d.o.o. zapošljava mlađeg konzultanta (m/ž) u Poreču. Tražena osoba mora biti proaktivna, precizna, sistematična i timski igrač. Očekuje se i završen fakultet iz područja ekonomije, znanje engleskog jezika, kao i vozačka dozvola B kategorije. Glavna odgovornost koja vas očekuje obuhvaća upoznavanje sa strategijom razvoja poduzeća, planom za narednu godinu, s projektima u tijeku i s internim procedurama i softverskim rješenjima. Ukoliko smo vas zainteresirali za prijavu na ovaj natječaj, kliknite na istaknuti gumb „brza prijava“, predajte svoj životopis i molbu te očekujte razgovor za posao.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam