Propusnice za darivatelje krvi

Rovinjski Crveni križ u četvrtak domaćin dobrovoljne AKCIJE PRIKUPLJANJA KRVI KOJA ĆE SE ODRŽATI U PULSKOJ OPĆOJ BOLNICI

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
ilustracija

ilustracija


Gradsko društvo Crvenog križa Rovinj ovog je četvrtka, 16. travnja, domaćin dobrovoljne akcije prikupljanja krvi koja će se održati u Općoj bolnici Pula u vremenu od 9 do 17 sati. S obzirom da se akcija održava u Puli, iz Crvenog križa Rovinj obavještavaju darivatelje krvi, kao i one koji će to tek postati, da putem sms-a i na telefon 811-105 rovinjskog Crvenog križa mogu zatražiti i dobiti propusnice za Pulu.

        Inače, kako doznajemo od ravnateljice ovog gradskog humanitarnog društva Dajane Medić, potreba građana za pružanjem pomoći sugrađanima ne jenjava, dapače mnogi to čine ne želeći se javno razotkriti. Tako su posljednju financijsku injekciju Crvenom križu odaslali djelatnici ugostiteljskog objekta "Papiga", a ovih dana, po uzoru na restoran "Dario", topli obrok za najugroženije pripremat će još jedan restoran.

Dodajmo i da se pomoć sugrađanima pruža i kroz druge oblike skrbi. Između ostalog, volonteri Crvenog križa preuzeli su i obvezu šetanja dva psa, staforda, čiji vlasnici to trenutno ne mogu činiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of