MASTERCARD

Poluotok opet "neprocjenjiva" destinacija: ISTRA U DRUŠTVU NEW YORKA, LONDONA, PARIZA, BERLINA…

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Istra je već nekoliko godina zaredom jedna od destinacija u okviru Mastercardovog programa Priceless Croatia (neprocjenjiva Hrvatska) koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta.

Sidney, Bali, Bangkok, Rim, Pariz, Berlin, Madrid, London, Rio de Janeiro, Montreal ili New York samo su neke od destinacija kojima na taj način istarski gradovi i mjesta idu bok uz bok, pružajući turistima i građanima mogućnost da dožive Istru na potpuno jedinstven način.

Korisnici Mastercard kartica iz cijelog svijeta imaju priliku iskušati razne zanimljive sadržaje, a među njima je velik broj ukusnih istarskih gastronomskih iskustava. Tako, primjerice, mogu istražiti svijet nagrađivanih istarskih maslinovih ulja ili kušati jedini balzamični ocat koji se proizvodi u regiji, razgledati i okusiti najbolje od istarskih eko vina, večerati s jednim od ponajboljih istarskih vinara ili pak ići u potragu za tartufima u Motovunskoj šumi.

Projekt Priceless Croatia nudi gotovo 50 jedinstvenih mogućnosti vezanih za smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima te brojne glazbene i kulturne sadržaje.

Osim već dostupnih iskustava i ponuda, očekuju se i brojna druga, uključujući kupnju s posebnim ponudama, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti te pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim sadržajima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini