NAKON RENOVIRANJA NA DRUGI KAT OBJEKTA MOŽDA DOLAZI EMMEZETA

Pevec kreće u renoviranje centra


Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili trgovački centar Pevec u Puli radit će do kraja mjeseca, a potom, navodno, kreće rekonstrukcija objekta, odnosno renoviranje objekta i sanacija krova. Iako se pojavila informacija da tijekom obnove centra pulski Pevec neće raditi, već će svi radnici ići na kolektivni godišnji odmor, iz samog Peveca takve vijesti demantiraju. No, istovremeno potvrđuju renoviranje pulskog centra.

Tijekom radova Pevec radi

- Točno je da prodajni centar Pevec u Puli ide u renoviranje i bit će lijepa, suvremeno uređena i opremljena trgovina. No, netočna je informacija kako prodajni centar za vrijeme trajanja radova neće raditi, jer će prodajni centar Pevec u Puli raditi cijelo vrijeme renoviranja, odgovorila nam je Dijana Jendrašinkin, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Peveca.

Međutim, prve informacije koje smo dobili govorile su i o tome da će Pevec, nakon renoviranja, i nakon što sredi krov koji im propušta, iznajmiti drugi kat svog objekta. Spominjao se tako konačni dolazak Emezzete u Pulu, upravo u ovaj prostor. No, hoće li to doista i biti tako za sada se ne zna jer su, navodno još tri tvrtke zainteresirane za najam Pevecovog kata. Emezzeta bi, s druge strane, bila direktna konkurencija Pevecu što se tiče asortimana, od namještaja do opreme za kuću i bijele tehnike, što se nalazi u asortimanu oba ova velika centra.

Valja podsjetiti da se Pevec "povukao" s drugog kata objekta nakon što je ova tvrtka prije par godina ušla u probleme. No, kako je Pevec uspio prebroditi krizu i ponovno se pretvoriti u trgovačkog diva, odlučio je iznajmiti prostor koji ne koristi, uz, naravno sanaciju krova koji propušta. (G. ROJNIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum