Dostavljeni obiteljima

Općina Medulin uključila se u pomoć stradalima u potresu: UGROŽENIM OBITELJIMA DONIRANE TRI MOBILNE KUĆICE

Dvije mobilne kućice dostavljene su ugroženoj četrnaesteročlanoj obitelji iz sela Maje, a jedna je dostavljena obitelji u selu Pecki, u Sisačko-moslavačkoj županiji. Donacijama se pridružila i tvrtka Albanež d.o.o. s jednim kontejnerom koji je opremljen uz pomoć donacija mještana. Pridružila se i tvrtka Cesta d.o.o. koja je donirala jedan opremljeni kontejner za obitelj u selu Graberje

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ
Obitelji su se smjestile u mobilne kućice

Obitelji su se smjestile u mobilne kućice


Općina Medulin donirala je tri grijane mobilne kućice opremljene kompletnim namještajem, krevetom, kuhinjom i sanitarnim čvorom. Dvije mobilne kućice dostavljene su ugroženoj četrnaesteročlanoj obitelji iz sela Maje, a jedna je dostavljena obitelji u selu Pecki, u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Donacijama se pridružila i tvrtka Albanež d.o.o. s jednim kontejnerom koji je opremljen uz pomoć donacija mještana s dva kreveta, grijalicom, potrebnim plahtama i dekama kako bi se u njega mogla smjestiti obitelj iz sela Pecki. Pridružila se i tvrtka Cesta d.o.o. koja je donirala jedan opremljeni kontejner za obitelj u selu Graberje.

Sve su mobilne kućice i kontejneri već dostavljeni najugroženijim obiteljima u suradnji s Caritasom Porečke i Pulske biskupije i to nakon što je sredinom prošlog tjedna načelnik Medulina Goran Buić zajedno s predstavnicima mjesnih odbora, dostavio donacije u selo Pecki. Tamo ih je dočekao predsjednik Mjesnog odbora Pecki Zlatko Abramović s kojim su obišli najpotrebitije obitelji. Uručili su im donacije prehrane, higijenskih potrepština, odjeće, grijalica, rešoa i drugih potrebnih stvari. Kućice i kontejneri su kupljeni i opremljeni u samo dva dana, te su uz pomoć tvrtke Banko transporti d.o.o., dopremljeni i postavljeni u dvorišta ugroženih obitelji.

Proteklih tjedana u Općini Medulin prikupljene su značajne donacije prehrane, higijenskih potrepština i odjeće, koje su u više navrata odvezene u skladište pulskog Crvenog križa. Donacije se i dalje mogu donositi na portu Općine Medulin, a svi koji žele mogu pomoći i uplatom novčanih sredstva na poseban račun Općine za pomoć potresom pogođenim područjima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum