OPĆINA KANFANAR I ŽUC

Obnavlja se asfalt županijske ceste Kanfanar - Marići

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Počeli su radovi na obnovi asfalta županijske ceste ŽC 5097 Kanfanar - Marići, na 850 metara dugoj dionici od mosta preko Istarskog ipsilona do place u Kanfanaru. U dijelu ove dionice prethodno su izvršeni radovi na rekonstrukciji vodovodne i elektroenergetske infrastrukture kojima je riješen problem vodoopskrbe u Ulici Parentin te buduće potrebe za elektroenergetske priključke u Ulici 16. rujna i Parentin.

Radove na asfaltiranju vrijedne milijun kuna zajednički osiguravaju Županijska uprava za ceste IŽ i Općina Kanfanar, svaka strana po 500 tisuća kuna, a radove izvodi poduzeće Istarske ceste iz Pule.

Za vrijeme trajanja radova na predmetnoj dionici vrijedit će privremena regulacija prometa te se mole sudionici u prometu na poštivanje prometne signalizacije.

Općina Kanfanar prošle je godine u Ulici 16. rujna izgradila i uredila nogostupe, a po završetku asfalterskih radova u dogovoru sa ŽUC-om namjerava se realizirati i projekt smirenja prometa s obzirom da se radi o vrlo prometnoj cesti koja prolazi kroz gusto naseljen dio Kanfanara.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum