KORONAVIRUS: STANJE U ISTRI

NOVI PODACI I APEL IZ ISTARSKOG STOŽERA: Stanje je pod kontrolom, NUŽNO JE PRIDRŽAVANJE SVIH PROPISANIH MJERA ZAŠTITE

| Autor: Glas Istre

Stanje vezano za koronavirus u Istri je stabilno, a kako javlja Stožer civilne zaštite Istarske županije, u tijeku su epidemiološke obrade i građani i gosti se mole da se i dalje pridržavaju preventivnih mjera.

Jučer tijekom popodneva, analizom briseva na COVID-19 u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, potvrđena je jedna pozitivna osoba.

"Riječ je o državljaninu SAD-a, koji je u Pulu došao poslovno te je trenutno u samoizolaciji i radi se na njegovom povratku u matičnu državu.

Sukladno protokolu zaštite bolničkog sustava i preventivnog uzimanja nadzornih briseva, koje se provodi na nacionalnoj razini, u tijeku je epidemiološka obrada.

Molimo sve građane i goste u našoj županiji da se pridržavaju svih preventivnih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Istarske županije, u cilju sprječavanja pojave i širenja COVID-19 oboljenja", poručuju iz Stožera civilne zaštite Istarske županije. Situacija je stabilna, stoga nema nikakvih prepreka za normalno odvijanje gospodarskog i turističkog života.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum