LABIN

NISU USPJELI OTIĆI NA MATURALAC NI NA MATURALNU ZABAVU ALI IMAJU NORIJADU Labinski maturanti veselo i dostojanstveno obilježili kraj srednjoškolskog obrazovanja

| Autor: Branko BIOČIĆ
Labinski maturanti

Labinski maturanti


Maturanti Srednje škole Mate Blažina uspjeli u ipak u godini pandemije koju je obilježila nastava na daljinu, izostanak maturalnog izleta i maturalne zabave ipak u petak (danas) organizirati norijadu. Okupili su se ispred školske zgrade iza 09:00 sati i uz glazbu s kamiona započeli svoju feštu kojom se generacija 2020./2021. oprostila od srednjoškolskog obrazovanja.

Labinski maturanti
-Ovaj dan je nevjerojatan. Svi smo sretni što smo to uspjeli organizirati uz pomoć naših profesora i na vlastitu inicijativu. Drago nam je što su uz nas ravnatelj i gradonačelnik. Sada ću nastaviti na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer marketing, rekla je razdragano Valentina Kutnjak, maturantica 4.D Ekonomskog smjera.

Labinski maturanti

Njezin kolega Patrick Faraguna iz elektro smjera je dodao.
-Nastava je bila teška u ovo vrijeme pandemije, više uz računalo nego u školskim klupama. Jedva smo dočekali početak normalne nastave. Nažalost mi smo generacija koja nije uspjela otići na maturalni izlet u Španjolsku ni organizirati maturalnu zabavu. Barem smo za kraj uspjeli organizirati ovu norijadu. Sada ću upisati Pomorski fakultet u Rijeci, rekao je Patrick.

Labinski maturanti

U svom slavlju veseli labinski maturanti ostali su dostojanstveni i pristojni, nije bilo brašna, smeća, napada na prolaznike, automobile ni ikakvog incidenta. Nakon feštanja i slikanja s profesorima ispred zgrade srednje škole uputili su se u Stari grad Labin gdje je veselje nastavljeno na starogradskom trgu ispred zgrade gradske uprave a putom su produžili za Prtlog gdje će zabava potrajati do dugo u noć.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter