VEČERAS NA ŠTINJANSKOJ PLACI

Nastupaju Franko Krajcar i Indivia Acustic

| Autor: B. P.

Manifestaciju "Štinjansko ljeto", koju je prošli petak otvorila grupa "Face to face", ovog petka nastavlja Franko Krajcar i Indivia Acustic. Zabava na štinjanskoj placi počinje u 21 sat.

"Štinjansko ljeto" ljetni je zabavni i gastro program, u organizaciji Turističke zajednice Grada Pule, održavat će se na štinjanskom trgu svakoga petka u srpnju i kolovozu. Idući petak, 26. srpnja etno koncert održat će Šćike. Prvog petka u kolovozu na Placi nastupa Grupa Val koja će održati evergreen koncert, 9. i 16. kolovoza grupa MusiCitta imat će pop rock koncert, a program Štinjanskog ljeta zatvara 23. kolovoza Elis Lovrić kantautorskim koncertom.

Za vrijeme koncerata na Placi će se nuditi istarska hrana. Za nju su ove godine zaduženi članovi Kampanjola tima iz Savičente, koji će po popularnim cijenama, od 35 do 57 kuna, Štinjancima i gostima ponuditi svoje delicije - jarića u padeli s palentom, savičetinski burger, istrijansku kobasicu u paninu, vege panin sa sirom i verdurom te nezaobilaznu Kampanjola Eko Biru.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini