GRADONAČELNIKOV GRIJEH

NAKON NEKOLIKO AFERA: Grad Vodnjan prekinuo suradnju s kumom Klaudija Vitasovića

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ
Goran Pajić i Klaudio Vitasović

Goran Pajić i Klaudio Vitasović


Nakon afera vezanih uz kumsku povezanost gradonačelnika Vodnjana i odvjetnika Grada Vodnjana Gorana Pajića, Grad Vodnjan početkom ove godine donio je odluku o raskidanju suradnje s Pajićevim odvjetničkim uredom.

Podsjetimo, na sjednici IDS-a u Vodnjanu odlučeno je da će kandidat za vodnjanskog gradonačelnika biti predsjednik tamošnjeg IDS-a Filip Macan, iako je Klaudio Vitasović prije nepuna tri tjedna najavio da od kandidature neće odustati i da mu se afere podmeću.

Kao jedan od kandidata spominjao se i sadašnji zamjenik gradonačelnika Enea Codacci, ali njegova kandidatura nije prošla.

Filip Macan je poručio da će poseban fokus staviti na razvoj poljoprivrede te najavio daljnju podršku projektima u ovom sektoru, pogotovo maslinarstvu i vinogradarstvu gdje je Vodnjan na samom vrhu. Punu će podršku imati i projekti u IT sektoru, zaštiti okoliša i turizmu.

- IDS će se posebno zalagati za uređenje i revitalizaciju starogradske jezgre u Vodnjanu, Galižani i Peroju, što smatram jednim od top prioriteta u daljnjem razvoju našega grada. Želja mi je, također, približiti i otvoriti rad gradske uprave svim svojim sugrađanima, jer je naša misija između ostalog i biti servis građanima, naglasio je Macan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini