SAZNAJEMO

NAJNOVIJE: Kafići u Istri do daljnjeg ipak ostaju zatvoreni

| Autor: Patricija SOFTIĆ
Dino Kozlevac (snimio D. ŠTIFANIĆ)

Dino Kozlevac (snimio D. ŠTIFANIĆ)


Čini se da ipak ništa od početka rada kafića i restorana u Istri već 8. siječnja. Tu mogućnost otklonio je šef istarskog Stožera Dino Kozlevac, rekavši da je za tako nešto ipak prerano.

Podsjetimo, opcija ranijeg otvaranja kafića i restorana na Poluotoku izašla je u javnost kroz razgovor s predsjednikom Ceha ugostitelja Istarske županije Stanislavom Briškoskim, koji je za Glas Istre rekao da su razgovori na tu temu vođeni prošli tjedan, kad ih je prekinuo potres u Petrinji. Čini se da je upravo potres jedan od razloga zbog kojih do otvaranja kafića neće doći već 8. siječnja.

"Iskreno, zbog cijele ove situacije sa potresom još uvijek ne razmišljamo o tome. Osim toga, nenadano su ukinute i propusnice, pa tek ostaje za vidjeti kako će se razvijati epidemiološka situacija u narednim danima. Ljudi su dosta cirkulirali i cirkulirat će ove dane, tako da se i ova za sada povoljnija epidemiološka situacija može naglo promijeniti. Tek kad budemo mogli objektivno procijeniti situaciju u Istri i cijeloj Hrvatskoj, onda ćemo razgovarati s nadležnima o eventualnom popuštanju tih mjera za Istarsku županiju. Za sada je još uvijek prerano govoriti o tome, nažalost", poručio je Kozlevac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of