NAJNOVIJEBUJE: U POVODU OBILJEŽAVANJA DANA GRADA

Nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola

Nagrade Grada Buje najboljim učenicima (L. JELAVIĆ)

Zahvalnice i ekipne nagrade od 750 kuna uručene su školama čije su ekipe na županijskim, međužupanijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima osvojile prva tri mjesta, a svojim znanjem i kreativnošću uspješno predstavili školu i Buje

U povodu Dana grada Buje i ove je godine gradonačelnik Fabrizio Vižintin najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola, školskim sportskim ekipama te mentorima zaslužnim za izvrsne rezultate u nastavi, na natjecanjima i izvannastavnim aktivnostima uručio prigodne nagrade. Uz čestitke učenicima i mentorima, gradonačelnik je poželio mladim vrijednim učenicima da tako nastave i u budućnosti, u nastavku školovanja, kako bi dalji svoj doprinos ukupnom razvoju i boljitku svoje sredine.  

Nagrade osnovcima i srednjoškolcima

Novčanim nagradama od 400 kuna nagrađeni su učenici bujskih osnovnih škola za odličan uspjeh u svih osam godina osnovne škole ili za izvrsne rezultate na raznim natjecanjima. Te su nagrade iz OŠ Mate Balote dobili Verena Krastić, Mihael Glavičić, Ariana Kernujs, Damir Krezić, Aurora Krastić, Gabriel Paradžiković, Tea Šmitran i Dorotea Damijan. Iz TOŠ „Edmodno De Amicis“ nagradu je dobila Valentina Perić Turčinović.

Za odličan uspjeh ili izvrsne rezultate na raznim natjecanjima i smotrama nagrađeni su srednjoškolci Vanja Božić, Ivana Cvijanović i Mia Pejić iz Srednje škole „V. Gortan“, Edisa Šabić i Sara Omerčević iz Gospodarske škole, te Elena Marušić iz Talijanske srednje škole Buje.

Zahvalnice i ekipne nagrade od 750 kuna uručene su školama čije su ekipe na županijskim, međužupanijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima u području kulture, znanosti i obrazovanja, te u sportu osvojile prva tri mjesta, a svojim znanjem i kreativnošću uspješno predstavili školu i Buje. Iz OŠ Mate Balote to je priznanje dobio Mali zbor od 34 učenika trećeg, četvrtog i petog razreda za zlatnu plaketu na 61. glazbenim svečanostima u Varaždinu, pod vodstvom Denise Gjini.

Priznanja odličnim sportašima

Za uspješne rezultate na sportskim natjecanjima priznanje Grada Buje su dobile dvije ekipe (rukometašice i ekipa trećih razreda) koje vodi Nadija Srebrnić Bakić. Iz Talijanske OŠ „Edmondo De Amicis“ nagrađene su tri ekipe školskog kluba „San Servolo“ koje vodi Sergej Martinović, a i iste škole nagrađen je i školski zbor „Angeli bianchi“ pod vodstvom Vesne Jugovac Pavlović za prvo mjesto na smotri u Vodnjanu.

Iz Srednje škole „Vladimir Gortan“ priznanja je dobila ekipa Mladeži Crvenog križa (mentor Mario Šimat), rukometna ekipa (voditelj Valentino Štingl), te dramska skupina za uspjeh na smotri LiDraNo (mentorica Dunja Janko). Iz Srednje talijanske škole „Leonardo Da Vinci“ nagrađena je ženska futsal ekipa koja je pod vodstvom Marina Ivanića pobijedila na županijskom natjecanju. (L. JELAVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam