Nova turistička ponuda

McDonald's stigao u Rovinj i donirao 30 tisuća kuna osobama s invaliditetom

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Donacija McDonald's

Donacija McDonald's


Nakon Poreča i Pule, McDonald's je otvorio vrata i u Rovinju. Od 1996. godine, kada je u Zagrebu otvoren prvi McDonald's u Hrvatskoj, popis gradova u kojima je prisutna ta kompanija sve je veći. Tako je Rovinj sada postao 16. hrvatski grad u kojem je otvoren restoran ove tvrtke. Dolazak u Rovinj obilježen je donacijom u vrijednosti od trideset tisuća kuna rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom.

- Sretni smo što, unatoč otežanom poslovanju, i dalje uspijevamo otvarati nove restorane i nova radna mjesta, pogotovo u godini u kojoj obilježavamo 25. godišnjicu poslovanja na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da će McDonald's u Rovinju brzo postati omiljeno mjesto za stvaranje uspomena, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Otvorenjem novog restorana u Rovinju, McDonald's je otvorio 30-ak radnih mjesta, a ulaganje je pozdravio i gradonačelnik Rovinja, Marko Paliaga.

- Uz stvaranje prilika za zaposlenje koje dolaze s otvaranjem McDonald'sa, drago nam je da početak ljetne sezone možemo dočekati s novom ponudom u gradu koja će obogatiti iskustvo lokalnog stanovništva i turista, kazao je Paliaga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of