U SAMOM CENTRU GRADA

Kako se reklamira Rovinj: POGLEDAJTE VIDEO MASOVNE TUČNJAVE U ULICI CARERA KOJI JE POSTAO HIT NA FACEBOOKU

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ


Masovna ulična tučnjava u pol bijela dana u trgovačkoj Ulici Carera koja je po obnavljanju i po obećanjima trebala postati elitnom, zgrozila je građane koji se pitaju -  može li gore?!

Poput šumskog požara Facebookom se proširio video uradak masovne tučnjave u Rovinju. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a potom je uslijedilo i žestoko naguravanje.

Sve to popraćeno galamom, unošenjem u lice, metalnom šipkom i glasnim verbalnim rječnikom "gospođe" koja ih je častila sočnim psovkama kojih se ne bi postidio ni najžešći kočijaš.

Video, u kojem su sugrađani redom prepoznali prodavače tekstila u "elitnoj" Ulici Carera već je dva dana predmetom lokalnog trača, odnosno javne sramote koja se i dalje širi Internetom pod nazivom "Elitni turizam u Rovinju 5+".

Što se konkretno dogodilo i ima li istine da se tučnjava s Carerae, potom preselila na Trg na lokvu (gdje eto i na nesreću nije snimljena), pitali smo glasnogovornike Policijske postaje Istarske županije. Dakle informacija je potvrđena na način da je "subotu, 13. srpnja, oko 13 sati, u trgovini u Ulici Carera u Rovinju došlo do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta".

- Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko od njih se i fizički sukobilo. Policijski službenici su obavili razgovore s gotovo svim sudionicima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja i danas te ćemo po okončanju izvida izvijestiti javnost o svemu utvrđenom. Što se tiče navodnog nastavka sukoba na Trgu na lokvi, nije zaprimljena niti jedna dojava o takvom događaju niti se tijekom kriminalističkog istraživanja došlo do informacija da je bilo nastavka sukoba, piše u odgovoru policije.

U iščekivanju odgovora policije na temu što se dogodilo oko prodaje odjevnih predmeta - u Rovinju padaju oklade - da li je prvi trgovac snizio cijenu košulje za 10 kuna da zezne drugog, ili je drugi bio brži u hvatanju kupca za rukav, što se opet nije svidjelo onom prvom.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD UTORKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater