LOBORIKA

SLUČAJ PROZORA OBITELJI GRUBEŠIĆ Javio se odvjetnik prozvane tvrtke Inter Tehnika: Svi su radovi izvedeni u cijelosti, ali nisu svi PLAĆENI 

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
Tone Grubešić pokraj novih prozora (D. MEMEDOVIĆ)

Vezano za slučaj prozora obitelji Grubešić iz Loborike, koji tvrde da su platili stolariju 290.000 kuna a od tvrtke Inter Tehnika nisu ništa dobili, kratko smo razgovarali s vlasnikom tvrtke Vedranom Vozilom koji nas je izvijestio da vodi spor s Grubešićima i uputio nas na odvjetnika Sinišu Milevoja.

O slučaju nas je Milevoj izvijestio pismeno:

"Trgovačko društvo Inter Tehnika je s obitelji Grubešić iz Loborike ugovorila radove na izvedbi PVC i ALU stolarije. Sukladno ugovoru, za isporuku i ugradnju stolarije primljen je predujam od 70 posto ugovorene cijene, dok je iznos od 20 posto trebao biti isplaćen po izradi PVC stolarije, a prije ugradnje, a iznos od 10 posto ugovorene cijene po izvođenju radova u cjelini."

- Do zastoja u poslovnoj suradnji došlo je nakon što je obitelj Grubešić odbila društvu uplatiti iznos od 20 posto ugovorene cijene nakon izrade PVC stolarije. Usprkos tome, radovi na ugradnji PVC stolarije izvedeni su u cijelosti, a također je izvedeno i postavljanje aluminijskih štokova, da bi se obitelji Grubešić omogućio nastavak radova na fasadi. Ni ti radovi društvu nisu plaćeni od strane naručitelja, nakon čega je društvo obustavilo izvođenje radova, naveo je Milevoj.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of