DANAS STIGLO 146 PUTNIKA

ISTRA POVEZANA S PET LONDONSKIH ZRAČNIH LUKA British Airways ponovno uspostavio liniju London Heathrow - Pula

| Autor: Glas Istre

Prvi let u ovoj sezoni doveo 146 putnika iz Britanije. Osim s British Airwaysom iz Pule je moguće putovati u London s još dvije aviokompanije EasyJetom prema Lutonu, Gatwicku i Southendu te Ryanairom za Stansted, pa je Pula povezana direktnim linijama s čak pet londonskih zračnih luka

Zrakoplov A320 British Airwaysa sletio je danas na prvom letu u ovoj ljetnoj sezoni iz Londona (Zračna luka Heathrow) u Zračnu luku Pula. Deset godina star zrakoplov tipa A320 (registarske oznake G-EUYI) kapaciteta 180 putnika sletio je u Zračnu luku Pula s nešto manje od sat vremena zakašnjenja, dok je polijetanje s Heathrowa kasnilo više od jednog sata.

Na prvom letu iz Londona prema Puli bilo je čak 146 putnika što daje popunjenost putničke kabine (Load Factor) od vrlo dobrih 81 posto. Na odlaznom letu, iz Pule prema Londonu, bilo je svega 29 putnika, no to i ne čudi s obzirom na činjenicu da se radi o prvom letu ove aviokompanije prema Puli u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.

British Airways nastavit će prometovati dva puta tjedno na ovoj liniji, svakog utorka i subote kroz kolovoz. Osim British Airwaysa, iz Pule je moguće putovati u London s još dvije aviokompanije: EasyJetom (prema Lutonu, Gatwicku i Southendu) te Ryanairom (za Stansted) pa je Pula povezana direktnim linijama s čak pet londonskih zračnih luka!


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of