OBAVIJEŠTENA POLICIJA

ISTARSKI STOŽER UPOZORAVA GRAĐANE: Danas se pojavila krivotvorena i lažna Odluka Stožera - NE NASJEDAJTE NA NETOČNE INFORMACIJE!

| Autor: Glas Istre
Dino Kozlevac (Milivoj MIJOŠEK)

Dino Kozlevac (Milivoj MIJOŠEK)


U javnom prostoru na području Istarske županije pojavila se netočna informacija da je Stožer civilne zaštite Istarske županije donio Odluku o ograničavanju društvenih okupljanja.

Stožer civilne zaštite Istarske županije ovih dana nije donosio odluku te vrste.

- Navedena Odluka koja nosi datum 13. listopada 2020. godine je bez vidljivog potpisa, te je krivotvorena i lažna. O tome je izvještena Policijska uprava istarska, na daljnje postupanje, navodi Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije.

Nadalje, iz Istarske županije navode da će temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12. i 13. listopada 2020. godine, Stožer civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim Stožerima, a prema prosudbi Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji, i u cilju održavanja povoljnog stanja - objaviti Odluku o postupanju na području Istarske županije, u četvrtak 15. listopada 2020. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater