U ORGANIZACIJI TZ-A LABIN

ISKUSTVA PODIJELILI S TISUĆAMA PRATITELJA: Domaći influenceri očarani gastronomijom i poviješću Labina i Rapca

Izuzetno smo zadovoljni što smo imali priliku kroz našu destinaciju provesti domaće influencere i novinare. Želja nam je bila prikazati Labin i Rabac kao destinaciju koja ima puno toga za ponuditi. Posebno nas veseli što smo im otkrili pomalo nepoznate činjenice o našem kraju i veseli nas obećanje influencera da će se vratiti u Labin i Rabac, kaže Astrid Glavičić, direktorica labinskog TZ-a

| Autor: Ružica KORACA
Influenceri s glumcima Istra Inspirita (Foto: Prime Time Komunikacije)

Influenceri s glumcima Istra Inspirita (Foto: Prime Time Komunikacije)


U organizaciji Turističke zajednice Grada Labina minulog vikenda nekoliko je poznatih hrvatskih influencera boravilo u Labinu, Rapcu i okolici, a nakon njihovih objava na Instagramu popraćenih fotografijama i filmićima pokazalo se da je ovaj vid promocije pun pogodak za destinaciju koja se želi približiti žiteljima Hrvatske, posebice Zagreba i okolice.

- Izuzetno smo zadovoljni što smo imali priliku kroz našu destinaciju provesti domaće influencere i novinare. Želja nam je bila prikazati Labin i Rabac kao destinaciju koja ima puno toga za ponuditi. Posebno nas veseli što smo im otkrili pomalo nepoznate činjenice o našem kraju i veseli nas obećanje influencera da će se vratiti u Labin i Rabac. S obzirom na brojne fotografije i filmiće koji su stigli do nekoliko tisuća njihovih pratitelja, sigurni smo da se dobra riječ o našoj destinaciji širi i prenosi dalje, zadovoljno ističe Astrid Glavičić, direktorica labinskog TZ-a.

Na Labinštini su tijekom vikenda boravili influenceri zanimljivih profesija - prevoditeljica turskog jezika Dora Predojević, travel blogerica i začetnica brenda Twinty-Twinty Andrea Trgovčević, voditeljica Antonija Blaće, kuhar Mate Janković, stručnjakinja za digitalni PR Pamela Smoljanić, fotograf, bloger i vlasnik agencije za digitalni marketing Domagoj Sever te producentica u voditeljica Nevena Rendeli Vejzović.

Svi su oni vrlo aktivni na društvenim mrežama pa stoga ne čudi da je nakon njihovih objava s Labinštine znatno povećan broj posjetitelja i pratitelja Instagram stranice Visit Labin Rabac.

S bogatom i zanimljivom poviješću Labina influencere su upoznali članovi Istra Inspirita dočaravši im život rudarskog grada te upoznajući ih s likom i djelima Matije Vlačića Ilirika i Giuseppine Martinuzzi koje su za ovu priliku odigrali Matija Ljuba i Vedrana Juričić.

- Nije mi ovo prvi posjet Labinu i Rapcu, ali me je prvi put netko proveo kroz povijest Labina i oduševljena sam rudarskom turom. Ponuda je stvarno bogata, ima se što za vidjeti, naučiti, ali i pojesti i popiti, kazala je voditeljica Antonija Blaće koja na Instagramu ima 190 tisuća pratitelja.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater