MEDULIN

Goran Batalija izabran za predsjednika Savjeta mladih

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Nakon provedenog javnog poziva, Općinsko vijeće Općine Medulin donijelo je na svojoj 5. sjednici Odluku o izboru novog saziva Savjeta mladih Općine Medulin. Glasanje je provedeno u čak tri kruga te su u Savjet mladih izabrani Goran Batalija, Ilenia Buršić, Robert Đokić, Ana Jerković, Andrea Kliba, Maja Ploh i Matija Žmak.

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih koja je održana 11. siječnja za predsjednika Savjeta izabran je jednoglasno Goran Batalija, arhitektonski tehničar iz Medulina te isto tako jednoglasno, za njegovu zamjenicu izabrana je Ilenia Buršić, magistrica ekonomije i turizma iz Medulina.

Oboje kandidata kandidirali su mladi s područja Općine. U svojim motivacijskim pismima kandidati su istaknuli kako svojim znanjem i vještinama žele doprinijeti kvaliteti života mladih u lokalnoj zajednici.

Goran Batalija naglasio je kako već imaju puno planova i ideja za rad s mladima, ali da ih želi iskomunicirati s predstavnicima mladih u Općini. Smatra da mlade treba motivirati za uključivanje u zajednicu raznim aktivnostima, druženjima, sportskim manifestacijama, a sve da bi se što više razvio osjećaj pripadnosti zajednici te ostavio trag u zajednici.

Ilenia Buršić uključila se u rad Savjeta mladih osobito stoga što živi u Medulin i smatra da su mladi ljudi vrlo važni za doprinos lokalnoj zajednici. Očekuje vrlo dobru suradnju s općinom, a istaknula je kako smatra da bi se mladi trebali što više družiti te da bi osobito za zimu trebalo osigurati jedan prostor za druženje mladih.

Načelnik Ivan Kirac je svim izabranim članovima i njihovim zamjenicima te predsjedniku i zamjenici predsjednika čestitao na izboru u Savjet mladih.

Naglasio je kako očekuje dobru suradnju s mladima. Općina će imati puno razumijevanja za potrebe mladih, a od mladih očekuje da će biti aktivni i da će svojim idejama doprinijeti boljitku Općine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum