Fažansko kulturno ljeto

FAŽANA Već 5. srpnja "Riva pod zvijezdama"

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Arhiva G. I.

Turistička zajednica Općine Fažana u skladu s epidemiološkoim mjerama i financijskom situacijom, u srpnju nastavlja s realizacijom ovogodišnjeg Fažanskog kulturnog ljeta. S obzirom na nemogućnost održavanja velikih tradicionalnih manifestacija, ovogodišnji program koncipiran je na nizu manjih sadržaja koji će se održavati na rivi i trgovima starogradske jezgre.

Program počinje u nedjelju, 5. srpnja, glazbom iz novog serijala koncerata pod nazivom "Riva pod zvijezdama". Radi se o manjim sastavima različitog žanra i uličnim sviračima ambijentalne glazbe. Koncerti će se održavati nedjeljom, a ove nedjelje na tri lokacije, accustic cover, pop, blues i evergreen glazbu izvest će Double Dose, Duo Sunrise te Samanta Stell na flauti i Damir Vukelja na gitari.

U suradnji s Istarskom glazbenom scenom mladih i ove godine organizira se koncerte klasične glazbe. Tijekom srpnja održat će se dva koncerta u crkvi Sv. Kuzme i Damjana. Prvi u ponedjeljak 6. srpnja kada će nastupiti klavirski duo Vesna Ivanović Ocvirk i Jakša Zlatar te 20. srpnja Diego Leverić na lutnji.

Od srijede, 8. srpnja počinju i tradicijski dani - sajam istarskih suvenira i gastro proizvoda koji će se održavati svake srijede, a organizira se na razini Klastera Južna Istra.

Srpanjski program završava tradicionalnom manifestacijom "Zvizde, sviće i ferali", festivalom svjetla i uličnih svirača, koje je organizirano u suradnji s Rock Caffeom iz Pule.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of