NAJNOVIJEIDA u projektu „HQ_ISTRIA“

Edukacijom do uspjeha u poduzetništvu

| Autor: Promo

U Istarskoj razvojnoj agenciji održana je radionica na temu „Digitalni marketing“ koju je popratilo 40-ak zainteresiranih polaznika iz privatnog sektora. Ovo je prva od sedam radionica u sklopu ciklusa edukacija projekta „HQ_ISTRIA“ ukupne vrijednosti 598.380 kuna, koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

IDA besplatne edukacije za poduzetnike provodi zahvaljujući EU fondovima te do sada broji više od 11.500 polaznika u više od 470 obrazovnih programa provedenih tijekom godina.

Kroz projekt HQ_ISTRIA tijekom 2019. godine kontinuirano će nastaviti educirati male i srednje poduzetnike i obrtnike u Istarskoj županiji s ciljem poticanja razvoja digitalnog gospodarstva kako bi dobili uvid u digitalne marketinške trendove te tendenciju kretanja digitalnog marketinškog tržišta.

Održana radionica polaznicima je dala širi uvid u digitalni marketing. Teme edukacija koje u Istarskoj razvojnoj agenciji slijede do kraja godine su: e-poslovanje; SEO – optimizacija web stranica za tražilice; društvene mreže kao   komunikacijski kanal brzog poslovanja; prezentacijske vještine i motivacija u businessu, upravljanje projektnim ciklusom i financiranje start-up-ova.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam