NAJNOVIJETERME DOBRNA: ČISTA ZLOBA, OBIJEST ILI NEŠTO DRUGO?

Automobil pulske registracije u Sloveniji "ukrašen" izmetom!


Prošlotjedno iskustvo boravka u susjednoj i prijateljskoj Sloveniji, dva para Rovinjaca zasigurno će dugo pamtiti ni manje ni više nego po ljudskom izmetu. Naiem, njima je večer prije odlaska, netko jako hrabar i pod okriljem noći automobil ukrasio ljudskim izmetom. Četveročlana ekipa Rovinjaca boravila je u hotelu Terma Dobrna

- Možete zamisliti kako sam se osjećao kada sam shvatio o čemu se radi. Naime, prvo sam vrijeme mislio da je u pitanju izmet ptica pošto uistinu nisam mogao pojmiti da netko ili više njih, ima potrebu prikupljati ljudski izmet i iskrcati ga na automobil, kaže nam Bojan Milijašević.

Otpilili ih

Ono što ga također čudi jest da se incident dogodio na parkiralištu hotela u kojem su boravili i da nitko iz objekta, čijim su djelatnicima prijavili slučaj, ne samo da nije reagirao nego nije niti našao za shodno da im se, barem onako ljudski ispriča.

- Reakcija hotelskog djelatnika bila je ta da se obratimo policiji, odnosno da ga "naš" problem ne zanima. Jednom riječju čovjek nas je lijepo otpilio. S druge strane nisam želio raditi probleme, a ni gubiti vrijeme na policiji pa im se nisam obratio. Sada i dolaskom kući samo želim pokazati javnosti što sam doživio, odnosno kako se u pojedinim dijelovima Slovenije dočekuju i ispraćaju gosti, kaže nam Milijašević.

Na pitanje da li je četveročlana ekipa Rovinjaca, koja je u hotel i na parkiralište Terma Dobrna, doputovala osobnim automobilom pulske registracije imala bilo kakav kontakt, napose neugodni, s domaćinima odgovor je glasio ne.

Reakcija na arbitražu?

Dapače, Milijašević tvrdi kako ni s kim nisu kontaktirali. Smatra da je ovo plod nečije zlobe i pakosti, odnosno na tragu incidenata u Savudrijskog vali, odgovor pojedinca ili grupe, što o Hrvatima kao susjedima misle.

U svakom slučaju, pojašnjava Milijašević, on će kao i do sada često odlaziti u Sloveniju i takvi ga bolesni ispadi neće ni u kakvom pogledu uspjeti u tome omesti. Našoj se redakciji obratio isključivo zato, da pokaže kako se i drugim građanima slična situacija može dogoditi.

- Ja sam to prvi put vidio i doživio, i do sada za takav način "razračunavanja" nisam čuo. Jasno da sam bio uvrijeđen i šokiran, kaže nam naš sugrađanin. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam