NAJNOVIJE


RADOVI NA POREŠTINI

Asfaltiranja u Velenikima i Vežnaverima, novo parkiralište u ulici D. Trinajstića, terampe za invalide u Gioseffijevoj i Mlinskoj ulici


Nastavljaju se asfaltiranja u porečkim gradskim i prigradskim naseljima.

Tako je u naselju Veleniki nakon završetka radova na kanalizacijskoj mreži asfaltirana prometnica kod
kućnog broja 44 u površini od 140 metara kvadratnih. Sanirano je i 160 metara kvadratnih asfaltnih površina van zone obuhvata radova na kanalizacijskoj mreži, te proširen ulaz u ulicu iza autobusnog okretišta kod kućnog broja 2a.

U naselju Vežnaveri završeni su asfalterski radovi na novoizgrađenom autobusnom ugibalištu i nerazvrstanoj prometnici prema kućnim brojevima 20a i 20b. Radovi su obuhvatili sanaciju postojeće prometnice kroz naselje i površine na ugibalištu od 900 kvadrata, te 460 kvadrata novih asfaltnih površina.

U Poreču, u tijeku su radovi na uređenju parkirališta na spoju ulice D. Trinajstića i B. Parentina gdje će biti uređeno desetak novih parkirnih mjesta. 
Nakon izgradnje pet rampi i prilagođavanja pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti u Vialama, s istim će se radovima nastaviti i u ulici M. Gioseffija, te u Mlinskoj ulici.
Sve navedene radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu izvođenja

asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova u 2019. godini, a Grad Poreč će s investicijama na području svih mjesnih odbora nastaviti i dalje.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam