Hobotnica pod pekom

FOTO / Ekipa iz Seula snima u Rapcu gastro emisiju

| Autor: Branko Biočić


U rabačkom restoranu Porto Albona, danas boravi ekipa iz Seula – riječ je o južnokorejskoj ekipi televizije Kanal A, koja u Rapcu snima reportažu o pripremanju hobotnice pod pekom.

Ova epizoda bit će dio show programa u kojem se prikazuju gastro specijaliteti iz cijelog svijeta, a epizoda o pripremanju hobotnice pod pekom iz Rapca bit će prikazana u kolovozu.

Hobotnicu pod pekom je snimateljskoj ekipi pripremio i pojasnio kuhar Ahmeti Kuštrim iz Labina.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Trenutno na cestama