USB POREČ

FOTOGALERIJA / Nakon završetka fantastične plesne i natjecateljske godine slijede ljetni plesni kampovi

| Autor: Tea Tidić


Udruga mladih »Urbana subkulturna baza« i Sportski plesni klub USB Poreč krenuli su s organizacijom ljetnih plesnih kampova za djecu i mlade od 4 do 14 godina. Kampovi su posvećeni plesu i mjuziklu, održavaju se u Poreču i Taru. Sve je to na programu nakon završetka fantastične plesne i natjecateljske godine koju su nedavno okrunili završnom produkcijom i pregrštom medalja s dva velika međunarodna natjecanja.

Završna plesna produkcija USB-a, čija udruga ove godine slavi svoju punoljetnost, okupila je u sportskoj dvorani Intersport centra u Zelenoj laguni srdačnu publiku roditelja, prijatelja, sugrađana i ljubitelja plesa svih generacija, od djece do nonića. Plesačice i plesači, od najmlađih petogodišnjaka do punoljetnih sportašica, pripremili su ovaj nastup marljivo, s velikim entuzijazmom i ponosom. Uz njih su bile trenerice Ivana Domazet, Chiara Sirotić i Sarah Mršić, asistentice trenerica Lana Brčić i Emili Ritoša te volonterke Nika i Lara Brčić, Elena Todorović, Anamarija Posanović, Sara i Antea Đukić. Program je s prepoznatljivom dobrom energijom i šarmom vodio Valentin Gašparini, ujedno i voditelj u USB-u.

Pod svjetlima pozornice izmjenjivale su se izvedbe breakdancea, modernog i suvremenog plesa, jazza, show dancea te elementi klasičnog baleta. A upravo je klasični balet spojio USB i specijalne goste ove nezaboravne večeri - umaški Plesni centar »Carlotta Grisi« na čelu s baletnom pedagoginjom, koreografkinjom i prvakinjom Baleta HNK-a Zagreb Mirnom Sporiš. Lijepa suradnja potvrđena je gostovanjem USB-ovih plesačica u sjajnoj prošlogodišnjoj predstavi »Orašar«.

Nagrada i priznanja ove godine nije nedostajalo, a uskoro slijede i novi pothvati i zasigurno i novi uspjesi, nagrade i priznanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter