simply the best

Četiri nagrade za inovativnost i kvalitetu u turizmu došle u Istru

| Autor: Petra Stefanović
(Foto Mario Žilec/Dinko Šimenc/DMK Vall 042)

(Foto Mario Žilec/Dinko Šimenc/DMK Vall 042)


Ovog tjedna su u Biogradu na Moru dodjeljene godišnje nagrade "Simply the best" Udruge hrvatskih putničkih agencija i Burze PUT, a nekoliko ih je otišlo i na Poluotok.

Nagrada se dodjeljuje od 2010. godine za inovativnost, kreativnost, kvalitetu i unapređenje turističke ponude, a ove je godine sudjelovalo preko 200 sudionika iz sedam država.

Tako je nagradu u kategoriji "Hrana i piće" osvojila Ribarska fešta u Vrsaru na kojoj posjetitelji mogu "omastiti brk" ribom sa gradela, školjkama, ribljim burgerima, brodetom i još mnogočime. Osim hrane, tu je uvijek i zabavni program koji još više podiže ovu tradicionalnu manifestaciju koja svake godine privlači sve veći broj posjetitelja.

U kategoriji "Putnička agencija", barbanska Istra Adventure dijeli nagradu "Simply the best of the best" s agencijom Eklata DMC iz Splita. Istra Adventure nudi organizacije quad, buggy, kajak i jet ski izleta, momačkih i djevojačkih zabava, team buildinga...

(Foto Mario Žilec/Dinko Šimenc/DMK Vall 042)(Foto Mario Žilec/Dinko Šimenc/DMK Vall 042)

U Barban odlazi i nagrada iz kategorije "Osoba, udruga" i to Društvu Trka na prstenac. Dobro poznata viteška igra održava se od 1976. godine kada je "revitalizirana", a sam Barban ju poznaje još od davne 1696.

Četvrta nagrada koja je došla u Istru pripala je projektu "Istra Snorkeling" u kategoriji "Najuspješniji realizirani novi projekt u turizmu". Ovaj projekt omogućava sudionicama da izaberu jednu (ili više) od 17 lokacija na istočnoj i zapadnoj obali Poluotoka i istraže podmorski svijet i otkriju brojne atrakcije koje naše podmorje skriva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter