TURISTIČKI CVIJET

BARBANSKI ISTRA-ADVENTURE raj za sve ljubitelje adrenalinskog odmora


Agencija Istra-Adventure osnovana je 2006. te iz godine u godinu obnavlja i nadopunjava ponudu u kojoj sada ima organizirane safarije, odnosno team-buildinge i ture na quadovima te buggyjima i kajacima

Agencija za turističke obilaske Istra-Adventure sa sjedištem u Draguzetima te njen vlasnik Mladen Draguzet na završnoj su svečanosti ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma na Hvaru krajem listopada, osvojili drugo mjesto nagrade Turistički cvijet u kategoriji "Mala DMK putnička agencija".

Veliki je to uspjeh za malu agenciju koja je osnovana 2006. te iz godine u godinu obnavlja i nadopunjava ponudu. Na taj način uvelike pridonosi popularizaciji adrenalinskog turizma te obogaćuje turističku ponudu Općine Barban i Istarske županije.

U ponudi 33 aranžmana

- Ova nagrada znači nam jako puno, jer je to dokaz da smo ipak zamijećeni i da radimo nešto stvarno kvalitetno. Osim toga, to će nam dati snagu da, kako mi volimo reći, možemo bolje, dalje i više, rekao je vlasnik agencije Mladen Draguzet.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora Istra-Adventure u ponudi ima organizirane safarije, odnosno team-buildinge i ture na quadovima te buggyjima i kajacima, a od 2019. počet će i s jet-ski safarijem.

Istra-Adventure sa sjedištem u Barbanu trenutno ima najveći vozni park quadova u Hrvatskoj. Riječ je o pravim "strojevima" od 400 ccm i pogonom na sva četiri kotača, što vožnju čini iznimno atraktivnom. Posjeduju i nekoliko off-road poligona na kojima organiziraju razne demonstracije terenskih vožnji. Vozni park se svake godine obnavlja, tako da su vozila uvijek skoro nova.

Agencija danas u ponudi ima čak 33 različita aranžmana u kojima će svatko naći nešto za sebe, od djevojačkih i momačkih druženja ili večeri s dozom adrenalina, do ribolovnih i gusarskih avantura.

- Programe organiziramo za grupe od minimalno četiri osobe pa na više, a bez problema odrađujemo i programe za grupe od 70 i više osoba, jer imamo odličnu suradnju s puno naših partnera koji u svojoj ponudi imaju razne druge aktivnosti. Svaki naš klijent može odabrati nešto iz naše ponude, ali smo isto tako uvijek spremni na eventualne izmjene i prilagođavamo se željama, kaže vlasnik Istra-Adventurea. (Piše Patricija SOFTIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini