Pekarski proizvodi dostupni 24 sata

U nekoliko istarskih naselja postavljeni kruhomati

| Autor: Doria Mohorović
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


U naseljima Pomer, Banjole i Medulin postavljeni su prvi samoposlužni kruhomati, a uskoro će se svježi kruh s aparata ponuditi i u Vintijanu.

U kruhomatima Panissimo, koji su pokrenuti u ovim naseljima krajem prošle godine, osim raznovrsnog kruha sadrže i štrudle te kroasane, a pune se svakodnevno.

Naime, pazinska tvrtka Reginex iz Grubiši dostavlja svakog jutra svježe proizvode u ove uređaje, a praćenjem prodaje procjenjuju količine kako bi uvijek bili dostupni svježi proizvodi.

Kruhomat (Foto: Općina Medulin)Kruhomat (Foto: Općina Medulin)

Korištenje kruhomata, koji su postavljeni i u drugim istarskim gradovima, poprilično je jednostavno. Proizvodi, omotani u najlone, mogu se platiti gotovinom i karticama. Time mještani i gosti ovih naselja svakog dana imaju dostupan svjež pekarski proizvodi, i to u bilo koje doba dana, što će im zasigurno najviše značiti nedjeljom i blagdanima kada trgovine i pekarnice ne rade.

Iz Općine Medulin poručili su da je njihova želja bila da mještanima olakšaju pristup osnovnim namirnicama, a pozitivne povratne informacije ukazuju na njihovo zadovoljstvo novom uslugom na području općine Medulin.

Kruhomati se nalaze kod autobusne stanice u Pomeru, kod Kaštanježa u Banjolama, na Ližnjanskoj Cesti uz autobusnu stanicu te iza crkve Gospe od Zdravlja u centru Medulina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom