tradicionalno

FOTO & VIDEO / Rovinj još jednom postaje središte ljepote: U Loneu će se okruniti nova Kraljica Hrvatske

| Autor: Glas Istre
(Foto Josip Čekada i Giordano Cellich)

(Foto Josip Čekada i Giordano Cellich)


I ove godine Rovinjski hotel Lone 12. prosinca postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i višestruki turistički prvak Hrvatske.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija  domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom "Kraljica Hrvatske". 

(Foto Josip Čekada i Giordano Cellich)(Foto Josip Čekada i Giordano Cellich)

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta ubrzo održati u Hrvatskoj.

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

(Foto Josip Čekada i Giordano Cellich)(Foto Josip Čekada i Giordano Cellich)

Svečanost će voditi američka voditeljica Diane McInerney na engleskom jeziku uz voditeljski par Zlatu Mück Sušec i Maria Sedmaka, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju Goran Karan, te grupa Učiteljice.

Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. 

Ovoj svečanoj manifestaciji može pridružiti svatko i podržati festival ljepote, talenta i zabave stoga je preporuka rezervirati datum 12. prosinca u 19:00 sati za Kraljicu Hrvatske.

Sve prisutne očekuje vrhunska zabava koju su organizatori pripremili.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: [email protected].

Kako su tekle pripreme i kako su se kandidatkinje provele u Rovinju, u Nacionalnom parku Brijuni te u Areni Pula, pogledajte niže:

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter